VÅRT ØKOSYSTEM

Vi tilbyr et integrert system  som gir økt sikkerhet og økonomisk gevinst til våre kunder. Vår produktportefølje består av våre over 200 unike modulbaserte nødlys som er drevet av vårt egenutviklede AI baserte software program, PredicGo.

Våre NØDLYS
Norske nødlys med kvalitet som varer - sparer miljøet og økonomi

Siden 1989 har Nødlysteknikk utviklet og forbedret markedets nødlysanlegg. Våre nødlys har bevist en kvalitet som utkonkurrerer andre løsninger som finnes på markedet.

Ved strømbrudd får nødlysene strøm fra enten nødlyssentralen eller egne batterier og med 24/7 tilstandsovervåking er personsikkerheten alltid ivaretatt. Vårt PredicGo system gir beskjed så fort slitedeler nærmer seg slutten av sin levetid og vi kan raskt supplere nye deler for utskifting – det skal bli slutt på bruk-og-kast av hele nødlys!

Alle våre produkter er bygd på et modulsystem som er tilbakekompatibelt med våre systemer tilbake fra 90-tallet. Dette gjør det enkelt å skifte og reparere slitedeler og forlenger produkts holdbarhet. Vårt system har en bevist kvalitet og holder byggets tekniske levetid med referansesystemer som har hatt en levetid på over 20 år.

Vårt unike software system analyserer og behandler all data fra nødlysanleggene. PredicGo© gjør data og rapporter lett tilgjengelig til bruker, tilsynsinstanser, og servicetekniker. Med våre nødlys har du mer kontroll på brannsikkerheten enn noen gang før!

Våre IoT (Internet of Things) enheter anvender kunstligintelligens (AI) for å optimere service utkallinger ved å kalkulerer slitedelers levetid (batteri, lyskilde og elektronikk) slik at service kan planlegges på forhånd ved årskontroll. Dette sparer tid og ressurser for byggeier.

 

 

Nødlys-som-tjeneste

Bli med på den sirkulærøkonomiske revolusjonen!

Overgangen fra lineærøkonomien til en sirkulærøkonomi betyr en endring i hvordan man tenker business. Så langt har markedet vært fokusert på hyppig utskiftning av nødlys for å øke inntjeningen – men vi tenker annerledes. 

Som første aktør med nødlys-som-tjeneste tilbyr vi våre kunder kvalitetssystemer til en fast og forutsigbar pris. Vi hjelper deg å senke investeringskostnaden og beviser at vår interesse er din interesse: kvalitetsprodukter som varer.  

Meld din interesse og sett deg på vår venteliste for å gå over til en sirkulærøkonomisk fremtid for ditt bygg! Vi hjelper med prosjektering og gir deg en fast månedlig pris.

KONTAKT

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg! Vi kan levere nødlys til både små og store bygg, enten som tjeneste eller salg av våre produkter. Vi er her for å hjelpe deg!

Email: post@nodlys.no

Tlf: 370 12 750

Adresse: Torvgaten 5, 4836 Arendal